Nieuws

Reacties van prominenten na 43ste KBC Nacht

Géén KBC Nacht zonder Belgische toppers aan de start en dat was ook tijdens editie 43 niet anders. De Belgische smaakmakers die het Atletiekstadion De Veen zaterdagavond in vuur en vlam zetten, laten we hieronder aan het woord.

Jonge leeuwen Tibo De Smet en Ruben Verheyden floreren op zonovergoten KBC Nacht

De 43ste editie van de KBC Nacht heeft niet teleurgesteld. Tijdens een zonovergoten atletiekavond in Heusden-Zolder schoot Tibo De Smet langs Belgische zijde de hoofdvogel af. De Smet dook op de 800m onder 1’45 en is pas de vijfde Belg die dat klaarspeelt. Ruben Verheyden dook dan weer in een aantrekkelijke 1500m onder de EK-limiet. Ook Rani Rosius en Noor Vidts lieten zich opmerken met knappe prestaties.

43ste KBC Nacht staat zaterdag in teken van EK en WK

Noor Vidts legt zaterdag op de KBC Nacht in Heusden-Zolder de laatste hand aan haar WK-voorbereiding. Ook voor onder andere Paulien Couckuyt, Rani Rosius, Elise Vanderelst, Ismael Debjani en Jonathan Sacoor is de 43ste KBC Nacht een belangrijke test met het oog op het nakende WK en/of EK.

Herbeleef de 42ste KBC Nacht via de samenvatting van Sporza

Na een recordeditie van de KBC Nacht in Heusden-Zolder is het nagenieten met volle teugen. Voor zij die maar niet genoeg krijgen van al het spektakel dat zich op zaterdagavond afspeelde in het Atletiekstadion De Veen, is er de samenvatting van Sporza. Herbeleef de 42ste editie in alle rust via onderstaande link. Hopelijk zien we u volgend jaar terug!

42ste KBC Nacht levert topatletiek van de bovenste plank op

De 42ste editie van de KBC Nacht in Heusden-Zolder werd er eentje om in te kaderen. Naast de Belgische records van Elise Vanderelst en Cynthia werd het een atletiekavond om duimen en vingers bij af te likken. De met momenten hevige regenval bleek uiteindelijk geen spelbreker.